اخبار

حجازی رئیس واحد دانشگاهی میمه مطرح کرد: نتیجه اجرای طرح پویش توانمندسازی دانشجویان ، رونق تولید و توسعه ملی خواهد بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه در دیدار با مدیر اجرایی و اعضای هیات امنا شهرک صنعتی مورچه خورت برای انجام امور آموزشی و پژوهشی مشترک اعلام آمادگی کرد.

ادامه مطلب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه مطرح کرد؛ طرح بازیافت پسماندهای ساختمانی و ساخت آجر بدون پخت از ضایعات

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه گفت: «این واحد دانشگاهی در مرحله مطالعه و امکان‌سنجی طرحی با عنوان طرح بازیافت پسماندهای ساختمانی و ساخت آجر بدون پخت از ضایعات ساختمانی است.»

ادامه مطلب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه: پیاده‌روی اربعین هدف امام حسین(ع) را زنده نگه‌ می‌دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه اهمیت پیاده‌روی اربعین را یادآور شد و گفت: «برگزاری پیاده‌روی اربعین موجب زنده‌ماندن حماسه و هدف اباعبدالله‌الحسین(ع) است.»

ادامه مطلب
حجازی رئیس واحد میمه: دور کردن دانشجویان از دغدغه های مالی و سوق دادن به کسب دانش ومعرفت از اولویت های مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه می باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سید ناصرحجازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه در گفتگو با این خبرگزاری به تبیین بخشنامه هدایت تحصیلی و اهمیت اجرای آن در واحد میمه پرداخت .