ثبت نام و دریافت تسهیلات سفر اربعین برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۶ کد : ۱۶۷ اطلاعیه ها

نحوه ثبت نام و دریافت تسهیلات سفر اربعین برای دانشجویان ، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

متقاضیان دریافت این تسهیلات برای ثبت‌نام باید مراحل زیر را طی کنند.

1-  ابتدا می بایست در سامانه سماح به نشانی (samah.haj.ir) ثبت نام انجام گیرد.

2- سپس به سامانه ساجد به نشانی sajed.IAU.ir قسمت ( ثبت نام دانشجویان) مراجعه شود.

3- متقاضیان پس از وارد نمودن کد ملی و شماره دانشجویی در صورت صحت اطلاعات به سامانه احراز هویت دانشگاه هدایت می‌شوند. دانشجویان باید در سامانه، احراز هویت سامانه ساجد را «ورود از خارج از سازمان» انتخاب کنند.

4- پس از ورود به صفحه شخصی در سامانه ساجد گزینه « راهپیمایی اربعین حسینی» انتخاب شود.

5- در این قسمت می‌بایست کد و تصویر کارت ثبت نامی در سامانه سماح بارگذاری شود.

6- در این مرحله « درخواست وام» توسط دانشجویان ثبت می‌شود که آن‌ها باید پس از ۲۴ تا ۴۸ ساعت به یکی از شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه و پس از افتتاح حساب و عدم وجود معوقات بانکی وام را دریافت کنند.

7-  به منظور تسهیل در عزیمت دانشجویان به سفر اربعین ،صندوق رفاه مبلغ ده میلیون ریال (یک میلیون تومان) به دانشجویان متقاضی که در سامانه ساجدثبت نام کرده باشند وام در اقساط 20 ماهه پرداخت می نماید

توجه: دانشجویان بدهکار به وام های وزارت علوم ،  صندوق رفاه و شهریه نیز مشمول دریافت این وام می شوند

8-  تمام زائرینی عزیزی که از تسهیلات وام قرض الحسنه اربعین استفاده می کنند لازم است پس از بازگشت حداکثر تا تاریخ 11/8/98 نسبت به ارائه گذرنامه ممهور ورود و خروج در ایام اربعین سال 98 به اداره صندوق رفاه اقدام نمایند.

9-اداره آموزش دانشگاه موظف است نسبت به موجه کردن غیبت دانشجویان پس از صحت تایید مدارک بر اساس بخشنامه اقدام نماید

10-  وام قرض الحسنه پیاده روی اربعین شامل دانشجویان بدهکار صندوق رفاه و شهریه نیز می باشد.

11- دانشگاه آزاد اسلامی با عنایت به ایجاد تسهیلات ( کمک هزینه سفر و مرخصی تشویقی و... ) فاقد هر گونه اعزام گروهی و کاروانی می باشد ، زائران عزیز مجازند در غالب هیئت های عزاداری و ... به مراسم اربعین عزیمت نمایند.

12- اساتید و کارکنان نیز می توانند پس از ثبت نام در سامانه سماح  و ساجد از تسهیلات وام قرض الحسنه بهره مند شوند.

13-  روزهای 23، 24 و 28 مهرماه برای تمامی کارکنان و اساتیدی که عازم پیاده روی اربعین هستند مرخصی تشویقی در نظر گرفته می شود.