دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از تعطیلی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه خبر داد.

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۴۲ کد خبر : ۴۸ اخبار

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ متن اطلاعیه دوم دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون
اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.
بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی»